Utrustning

Eagle Cam

Ett flexibelt system som gör att du kan fästa nästan hela kamerans huvud med minsta justeringar. Vi rekommenderar vår trådlösa panorering och tiltkamerahuvud designat för eaglecam. Eaglecam ger dig full kontroll över din position på kabeln. Ett förskjutet positioneringssystemBerätta var du är, även när eaglecam är utom synhåll. EagleCam är en instabil plattform. EagleCam finns att hyra varje dag.

Sidetrack Dolly

Sidetrack Dolly är vårt vertikala järnvägssystem. Sidetrack Dolly är ett datoriserat kontrollerat kamerarack som låter dig ställa in cuepunkter längs banan för upprepad fotografering. Ett avancerat LED-kontrollsystem visas på din kontrollpanel där du är kameratracket. Det betyder att du inte behöver få en bild av kameran hela tiden. Du styr Sidetrack Dolly-rörelsen med joystick, fotpedal eller med förinställningar som du gör med den dagen.

Sidetrack Dolly har varit på Alla tiders träffar var ett live-TV-program på SVT och “En natt med Jill Jonsson”, på SVT1, vi är där med Sidspår Dolly.

Steadicam

Wescam

Link HDR (HD SD L1500)

Denna kombinerade HD- och SD-länk har, utöver synnerligen goda specifikationer för videoöverföring, även telemetri. Detta gör att du kan styra kameran från din vanliga BING-plats. Du dockar enkelt länken till ordinare kamerahuvud. Telemetrisignalen mottages via radio och kan konfigureras direkt genom bakstycket. Detta medger en mycket snabb och bekväm rigg. L1500 lämpar sig mer än väl för studio-, sport- och annan OB-produktion, där kablar och passning gör arbetet både svårare och kostsammare och där korta responstider är avgörande.

Turtle Cam

Lynx

OB-Buss

Vi tillhandahåller även OB-bussar och OB-trailer för uthyrning. Läs mer om den här. För offertförfrågan kontakta oss här.